0649078236 [email protected]

Schilder Rotterdam

Heldere offerte

Geen verrassingen achteraf

Veel ervaring

Ruim 10 jaar actief
R

Gecertificeerd schilder

En dat merk je!

0649078236

Meer weten? Bel gerust!

Schilder voor al uw binnenschilderwerken

Schilders Rotterdam, RAW Schilders, is uw allround schilder voor al uw binnenschilderwerken: wanden, deuren, kozijnen, plafonds, trappen, alles wat een likje verf kan gebruiken. Zijn uw witte wanden niet meer wit? Wilt u eens een andere kleur proberen? Of betrekt u een nieuwe woning? Wat uw redenen ook zijn; wij zorgen ervoor dat uw schilderwerk er tiptop uitziet! Wij voorzien u ook graag van advies, met kleur is immers zoveel mogelijk. Een topkwaliteit verf spreekt daarbij voor zich. U zult merken dat het schilderwerk hierdoor langer mooi blijft. Schilders Rotterdam weet precies welke verfsoort past bij uw project.

schilderwerken
schilderwerken

Buitenschilder voor het grotere werk

Buitenschilderwerk behelst vaak wat meer voorbereiding en uitvoering. Goed buitenschilderwerk is belangrijk voor het behoud van uw woning. Daarbij staat het mooi voor het aanzicht. Vaak gaat het om de buitenmuren die geschilderd moeten worden of het houtwerk. Dat kan letterlijk oplopen tot grote hoogte. Onze schilders plaatsen dan eerst een steiger op rondom het huis. Ook de verf is wat duurder gezien de kwaliteit die nodig om invloeden van buitenaf.

=

Buitenschilderwerk uitbesteden aan de meesterschilders van Schilders Rotterdam? U ziet het verschil!

 

Op zoek naar een ervaren schilder in Rotterdam of omgeving?

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op met RAW Schilders. Ons werkgebied beslaat heel regio Rotterdam, waaronder Hoogvliet, Spijkenisse, Schiedam, Delft en Rijswijk.

=

RAW Schilders

KVK: 66122465

0649078236

Bel ons gerust

[email protected]

Stuur ons een e-mail

Wij bellen u graag terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.