0649078236 [email protected]

Stukadoor Rotterdam

Heldere offerte

Geen verrassingen achteraf

Veel ervaring

Ruim 10 jaar actief
R

Gecertificeerd schilder

En dat merk je!

0649078236

Meer weten? Bel gerust!

Puntgaaf stucwerk voor uw wanden

Schilders Rotterdam levert ook puntgaaf stucwerk, als basis voor ons mooie schilderwerk. Op strak gestuukte wanden en plafonds komt het schilderwerk immers veel mooier uit, en niet iedere wand is al sausklaar. U hoeft dus niet eerst een aparte stukadoor in te schakelen, maar heeft alles onder één noemer: Schilders Rotterdam. Bij stucwerk dragen wij perfectie hoog in het vaandel. Niet even snel de wanden afwerken, maar puntgave wanden creëren. Welk soort stucwerk wij aanbrengen hangt af van uw wensen, uw budget en de conditie uw wanden. Voor stucwerk komen wij in heel regio Rotterdam, waaronder plaatsen zoals Hoogvliet, Spijkenisse, Schiedam, Delft en Rijswijk.

stucwerk

Welke soorten stucwerk doen wij?

Bij Schilders Rotterdam kunt u terecht voor de volgende soorten stucwerk:

=

Spackspuitwerk

Voordelige en snelle manier om wanden of plafonds af te werken. Keuze uit grove of een fijne korrelstructuur. Meer geschikt voor oppervlakken met niet al teveel oneffenheden.
=

Sausklaar stucen

Mooi schilderwerk komt alleen tot zijn recht op egale muren. Met sausklaar stucwerk worden alle oneffenheden weggewerkt, zodat de verf er superstrak uitziet.
=

Beton Ciré

Superstrakke betonlook muren. Waterdicht in badkamer en keuken, sfeervol in elke ruimte. Rawschilders is specialist!

=

Behangklaar stucen

Wanden worden geëgaliseerd zodat er begonnen kan worden met behangwerk. Dit is goedkoper dan sausklaar stucwerk, omdat de wanden minder glad gemaakt hoeven te worden.
=

Sierpleister

Zeer decoratief en kan meteen in uw favoriete kleur worden aangebracht Keuze uit fijne, middel en grove structuur. Zeer kras- en stootvast en je ziet alle oneffenheden er veel minder snel op.

Bent u op zoek naar een ervaren stukadoor in Rotterdam of omgeving?

Vraag dan vrijblijvend een offerte aan! Ons werkgebied beslaat heel regio Rotterdam. Hoogvliet, Spijkenisse, Schiedam, Delft en Rijswijk. Wij komen graag langs voor een vrijblijvende inventarisatie.

=

RAW Schilders

KVK: 66122465

0649078236

Bel ons gerust

[email protected]

Stuur ons een e-mail

Wij bellen u graag terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.